En kund är den juridiska personen/privatpersonen du vill skicka en faktura till.

Du lägger upp dina kunder under menypunkten "Kunder". Under menyn "Kunder" finns en knapp "Skapa kund".

När du trycker på den knappen får du upp ett formulär för att fylla i dina kunduppgifter.

När du fyllt i alla uppgifter trycker du på knappen "Spara kund" för att spara uppgifterna.

I listan som visar dina kunder kan du klicka på respektive kund för att kunna redigera eller ta bort den.